Om oss

Originalet från Norrbotten – där endast det bästa duger

Vi som driver Bright Gloves har vår bas i Norrbotten och vi älskar att vara utomhus. Under vintern ställer det särskilda krav. Inte minst när hela familjen är ute. Vi har länge haft en vision om en varm, snygg och funktionell vinterhandske för hela familjen. Nu är den här – Bright Glove No1. Vår målbild är att du och din familj ska kunna få en underbar dag i naturen utan att behöva kompromissa när kung Bore har tagit sitt grepp om landskapet.

Från vision till dina händer

Vi har lång och gedigen erfarenhet från utveckling av outdoor-produkter. Kvalitet, passform, fuktskydd, användbarhet och klassisk design är nyckelord i hela vår produktutvecklingsprocess. Särskilt för barnhandskar – ett område där vi sedan länge har sett brister i de produkter som finns på marknaden. Vi har under många år haft bilden av den perfekta vinterhandsken, utan att hitta den. Därför tog vi saken i egna händer och kan nu erbjuda vår drömhandske till dig och din familj.

Så hittar du våra handskar

Du kan endast beställa våra produkter här på vår webb. Det gör att vi kan erbjuda en prisvärdhet som saknar motstycke när du köper handskar till dig själv, din familj eller till en kompis.

Majomajak AB
559213-9553
Handelsvägen 19  1tr.
973 45 Luleå
info@brightgloves.se
Tfn: 070-646 31 91